Woodward's Residences + Club W + Presentation Centre

Vancouver, British Columbia, Canada

Type Gather, Live
Size 504,160 SF
Woodward’s was once the site of a vibrant department store and the historic and social heart of Vancouver. The new development celebrates the architecture of community through a mixed use development featuring retail, office, residential, institutional and public spaces. The project involved full interior design of multi-residential interiors, the presentation centre, and roof-top Club W. The Club is the main communal gathering and amenity space for the Woodwards multi-residential project. It occupies the top floor of one of the new Woodward towers and includes lounge space, a fitness centre, and a generous exterior deck for the towers residents.

This project was completed by omb's predecessor firm McFarlane | Green | Biggar Architecture + Design.

back to completed projects